Мъфини с маслини и сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2016 Страхотна рецепта!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2015 Много мека и вкусна се получи! Замесих тестото на ръка и нямах проблеми с втасването. В машината за хляб е добре да се внимава с избраната програма, четох, че за такъв тип тесто се слага програма за паста. Не изказвам мнение, а споделям, все пак нямам опит с машини за хляб. Намалих захарта(на 1с.л.) и ползвах суха мая(11г. Суха, защото не намерих жива), при мен също почти килограм брашно беше нужно. Чудесна рецепта :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Аз първо направих тестото в машинката за хляб.След това оформих кифлички и ги оставих да втасват-наложи се да използвам тенджера с гореща вода и леко се надигна питката,като започна печенето си остана на същото ниво и крайният резултат беше вкусна,но тънка :-(
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Стана наистина невероятна и мека, като памук погача, но иска около 1 кг брашно, за да стане меко и еластично тесто.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...