HAMBAR вече е в сърцето на София

19.09.2022
0
3401

Всички фенове на Стоян Сейменски и street food-а вече имат още една локация, където да опитат неговите безобразно вкусни бургери. Bohemian Hall е новото място в София, което горещо ви препоръчваме да посетите.

Това е първият по рода си food hall в центъра на София. Намира се на „Георги С. Раковски“ 116 – на ъгъла с площад „Славейков“.  

Какво е food hall ли? Различни места за хранене, събрани под един покрив или с други думи – разнообразие от най-различни видове храна, която да опитате в неформална и много, много приятна обстановка.

Сигурни сме, че освен на бургерите на Стоян Сейменски в HAMBAR, бохемската ви натура ще се зарадва и на страхотните пици, впечатляващите супи, сушито, сладките изкушения, хавайските специалитети, палачинките, както и на хумуса във всичките му превъплъщения…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Смеем да твърдим, че в Bohemian Hall добрият вкус е издигнат в култ и нямаме предвид само храната. Дизайнът, атмосферата, космополитният бохемски дух, музиката, хората, както и очакването да стане средище на разнообразни арт събития, за които нямаме търпение. 

 Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: