Как да съхраняваме орехите?

18.11.2013
0
4912

Заради високото си съдържание на мазнини орехите гранясват бързо. Затова, ако са смляни или наситнени, трябва да се ползват веднага. Цели ядки могат да се съхранява в съд, в който не влиза въздух, поставен в хладилника или във фризера. А орехи с черупки се запазват за година, но на студено, в мрежи, така че да могат да се проветряват и да не мухлясват.

Pinterest


Коментари (0)



Нина Шевченко се регистрира в сайта.
AP се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Хумус с тиква и розмарин
Боян Георгиев се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Торта Наполеон
Ваня Колева се регистрира в сайта.
Гергана се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта