Как да съхраняваме орехите?

18.11.2013
0
102847

Заради високото си съдържание на мазнини орехите гранясват бързо. Затова, ако са смляни или наситнени, трябва да се ползват веднага. Цели ядки могат да се съхранява в съд, в който не влиза въздух, поставен в хладилника или във фризера. А орехи с черупки се запазват за година, но на студено, в мрежи, така че да могат да се проветряват и да не мухлясват.

Pinterest


Коментари (0)



Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
Северина коментира рецептата Баница със спанак
Марина Георгиева коментира рецептата Чийзкейк с тиква
milenka коментира рецептата Какаов кекс с ванилов крем
Alexandra Voleva се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Тиан от тиквички с яйца
Вероника Постолова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта