Как да съхраняваме орехите?

13.09.2021
0
121363

Заради високото си съдържание на мазнини орехите гранясват бързо. Затова, ако са смляни или наситнени, трябва да се ползват веднага. Цели ядки могат да се съхранява в съд, в който не влиза въздух, поставен в хладилника или във фризера. А орехи с черупки се запазват за година, но на студено, в мрежи, така че да могат да се проветряват и да не мухлясват.



Коментари (0)

Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
horak144 се регистрира в сайта.
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: