Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство.
Поредната звезда, която открадна вниманието ни, е актрисата Блейк Лайвли, която харесваме заради таланта ѝ, заради красотата ѝ, заради чувството ѝ за хумор и страхотното семейство, което създаде заедно с актьора Райън Рейнолдс.
За никого не е тайна, че Блейк Лайвли е запалена по готвенето и това е още една причина да е сред нашите любимки. Толкова е запалена, че е готова да пренесе контрабандно чуждоземни подправки и продукти през граница, или да накара съпруга си – Райън Рейнолдс да го направи заради нея.
Страстта ѝ към готвенето можем да видим и в публикациите ѝ в Instagram, където често споделя своите готварски начинания – от кексчета, през макарони, до по-сложни сладкарски изделия. Наскоро дори я видяхме редом до големия френски сладкар Седрик Гроле, да правят торта заедно.
Когато става въпрос за любимото ѝ ястие обаче, това определено са яйца „Бенедикт“, пише сайтът The Recipe в статия, посветена на любимите ястия на звездите. Ако не сте опитвали прословутите яйца „Бенедикт“, вижте точната рецепта тук. Струват си всяка отделена минута, да знаете. Блейк Лайвли определено разбира от храна.
Мнозина обаче се питат, как, ако се храни с тези тестени изделия, актрисата изглежда толкова зашеметяващо и то след раждането на четири деца. За това говори пред Cosmo известният треньор Дон Саладино –любимецът на мнозина звезди, включително и на Блейк Лайвли.
Освен сериозните тренировки, които актрисата стриктно спазва, той насърчава храненето с богати на хранителни вещества ястия – органични, балансирани, състоящи се от протеини, зеленчуци, плодове, бавни въглехидрати и здравословни мазнини като авокадо, кокосово масло и др.
Очевидно е, че работата на актрисата с известния треньор дава феноменални резултати, щом изглежда толкова добре, като на снимката долу, само месеци след раждането на четвъртото дете.
Снимка:Instagram/blake.liively
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...