Плачеща торта
Нашите кулинари







| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2019 Правя мекичките по почти същия начин. Единственото, което смятам е, че маслото е в повечко. Аз изпплзвам 2 с.л. олио или зехтин или загребвам 1 с.л. от маслото.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 С бакпулвер няма как да се получи това което е на снимката !
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Здравейте, направих рецептата, но се получиха безвкусни подметки. Използвах описаните продукти в дадените количества и последователност. Единственото, за което става така направенето тесто е за бисквити или основа за пай. Моля за пояснение къде може да съм объркала или рецептата не е точна!?!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...