Охлюви
Лора и Стоян
1 хляб с дебела кора (бял) 100 мл студено пресован зехтин (+ за намазване) 100 г сирене „Рикота“ 50 г орехи 30 г сушени домати (от буркан) 1 връзка див чесън (леворда) 1 лимон сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...