Целувки

Източник: Мария Янкова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 25.12.2010
Целувки
 
Необходими продукти:
4 белтъка
1 1/2 ч. ч. захар


Начин на приготвяне:
1
На печката се поставя съд с вода, която трябва да заври. Върху този съд се слага съда с белтъците и захарта. Разбива се до сгъстяване. Върху тавичка се поставя хартия (оризова или бяла) и с шприц се изтискват целувките. Пече се на много слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (9)
9.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2015
Аз ги пекох на 120гр за 15 мин някъде и после изключих фурната и ги оставих вътре да се изсушат.
8.
Изпрати
лично съобщение

30.10.2015
На колко градуса и колко време се печат?
7.
Изпрати
лично съобщение

30.10.2015
Не ми се получиха на вид,но на вкус са добре.
6.
Изпрати
лично съобщение

26.01.2015
изглежда доста лесно,но се оказа по-трудно отколкото си мислех и това с печенето е малко относително,колко слаб огън и колко време?
5.
Изпрати
лично съобщение

07.01.2015
Получиха ми се неочаквано добре!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: