Съвети и трикове за вкусни домашни козунаци
Великден е един от най-големите православни празници. Като семейна компания, Dr. Oetker застава зад идеята, че празниците са по-светли, когато цялото семейство е заедно в топлия уютен дом, където се носи ароматът на втасващо тесто за козунаци, лимон и ванилия, а шарените яйца създават настроение и празнично очакване, семейството да се събере на великденската трапеза.
За този Великден Dr. Oetker е подбрал нетрадиционни великденски рецепти, но с различен вкус и форма. Не козуначени кифлички, а мъфини. Пълнеж от вишни, но и с ванилов пудинг. Фокача, но сладка и с ябълки. Италиански пицети, но не с моцарела, а с козе сирене, рукола и кедрови ядки. Козуначета, но не плетени, а в чашка. Плетен средиземноморски хляб с изобилие от ароматни билки. Доверете се и този Великден на експерта в печенето
Dr. Oetker!
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...