София Мел Вкусен свят0
739

Мястото където можете да се насладите на вкусни печива, изпитани рецепти и много награди

Още през ноември 2021 г. София Мел пусна новата платформа София Мел Вкусен свят и покани всички любители на домашните печива да се присъединят към него.

Какво е София Мел Вкусен свят?

Това е мястото където можете да се забавлявате, образовате, информирате, печелите награди и обменяте точки за продукти.

На www.sofiamel.bg всеки над 18 години може да си направи регистрация и да разбира първи за нови продукти и промопакети, да участва в промоции, да споделя своя опит като качва рецепти и снимки на любимите си печива и най-вече да регистрира кодове от опаковките на брашната София Мел.

Също така, вече е налична и секция с видео рецепти, където опитни кулинарни блогъри дават съвети и показват трикове за известни, сложни, модерни или традиционни рецепти.

Пролетна промоция!

Вече над 500 човека се радват на своите награди от първите две промоции в лоялния клуб, а сега отново има шанс да участвате за различни и нови награди. Само в периода 01.04 – 31.05.2022 г. можете да се включите в пролетната промоция на София Мел. Необходимо е да регистрирате минимум 3 кода от опаковки за едно участие, а наградите са повече от чудесни, интересни и практични – 50 кухненски машини Tefal, 100 ютии за вертикално гладене Tefal и 200 метални кутии за съхранение на брашно.

В промоцията участват всички продукти с промоционален стикер – София Мел Класик 1 и 2 кг., София Мел Екстра 1 и 2 кг., София Мел Баница, София Мел Кекс и София Мел Козунак.

Освен с регистрация на кодове, може да спечелите до 4 точки на месец като публикувате свои снимки и рецепти и вдъхновите другите потребители в лоялния клуб. По този начин увеличавате шансовете си печалба.

Лоялният клуб ще бъде активен до 30 септември тази година и кодове ще може да събирате до тогава.

Следете страниците на София Мел в социалните мрежи за да не пропуснете нито една изненада от нас!

Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: