Бързо, лесно и полезно!

09.12.2014
3
110260

Готвенето на пара е ценен помощник в борбата с наднорменото тегло и е изключително популярен кулинарен метод в цяла Европа. Той спомага за задържането, в максимална степен, на всички витамини и полезни хранителни вещества в храната. Продуктите запазват ярките си цветове и плътността си, вкусът им остава непроменен, а ароматът – наситен. Освен всичко това, ястията на пара се приготвят лесно и без да загарят.
Продуктът Микрогурме на Tupperware предлага нов, иновативен подход към приготвянето на здравословни ястия, като готви на пара в микровълнова фурна. Само напълнете резервоара с вода, поставете избраните продукти и гответе на пара.
Микрогурме представлява изключително практичен съд за готвене с иновативен дизайн, който предпазва храната от негативните влияния на микровълните и е специално разработен за готвене на нива, на няколко ястия едновременно.
До края на месец декември Микрогурме се предлага като специална оферта. Научете повече на www.tupperware.bg.Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

22.06.2015
че парата и варенето били по-полезни от пърженето си е една заблуда.При всяка топлина обработка на каквото и да е се губят всички полезни качества и няма полза.Дори равни дози храна сготвена пържена или на пара са с еднакво качество , но ако се набляга повече на пърженето тогава вече негативния ефект е на лице.
2.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2015
Сега може да се вземе на 40 % отстъпка
1.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2015
Като говорите за полезно, готвенето на микровълнова изобщо не може да се нарече полезно.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: