Дивечово месо без сос – любов без целувка

16.10.2013
0
99707

Дивечовото месо разнася аромата си още преди да поеме по пътя към тавата – стига да изберете подходящата марината.

Да се опече обаче подобен деликатес и след това да се поднесе само с картофи или зелена салата си е проява на истинско кулинално невежество. За получаване на истински шедьовър е необходимо той да се залее с подходящ сос, който да придаде на мръвката онази завършеност, след която облизването на пръстите е неизбежно. А за тази цел ще ви помогнат рецептите в сайта...

Pinterest


Коментари (0)



104 ДУШИ ОНЛАЙН
Desislava Petkova се регистрира в сайта.
Нико Николов се регистрира в сайта.
Anna Rusneova се регистрира в сайта.
Маноян се регистрира в сайта.
Кристина коментира рецептата Кекс с кисело мляко
Кристина коментира рецептата Печено овче сирене с мед
Кристина коментира рецептата Свинска кавърма
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта