Дивечово месо без сос – любов без целувка

16.10.2013
0
2161

Дивечовото месо разнася аромата си още преди да поеме по пътя към тавата – стига да изберете подходящата марината.

Да се опече обаче подобен деликатес и след това да се поднесе само с картофи или зелена салата си е проява на истинско кулинално невежество. За получаване на истински шедьовър е необходимо той да се залее с подходящ сос, който да придаде на мръвката онази завършеност, след която облизването на пръстите е неизбежно. А за тази цел ще ви помогнат рецептите в сайта...

Pinterest


Коментари (0)



326 ДУШИ ОНЛАЙН
Вили Димова се регистрира в сайта.
Gergana Antonova се регистрира в сайта.
Максим Павлев се регистрира в сайта.
Йордан се регистрира в сайта.
maluka3 се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта