Дивечово месо без сос – любов без целувка

16.10.2013
0
2207

Дивечовото месо разнася аромата си още преди да поеме по пътя към тавата – стига да изберете подходящата марината.

Да се опече обаче подобен деликатес и след това да се поднесе само с картофи или зелена салата си е проява на истинско кулинално невежество. За получаване на истински шедьовър е необходимо той да се залее с подходящ сос, който да придаде на мръвката онази завършеност, след която облизването на пръстите е неизбежно. А за тази цел ще ви помогнат рецептите в сайта...

Pinterest


Коментари (0)



Charly Romano се регистрира в сайта.
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Кифлички с локум
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Руло \"Стефани\"
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Домашна пица
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Калии с течен шоколад
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Калии
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта