Дивечово месо без сос – любов без целувка

16.10.2013
0
99724

Дивечовото месо разнася аромата си още преди да поеме по пътя към тавата – стига да изберете подходящата марината.

Да се опече обаче подобен деликатес и след това да се поднесе само с картофи или зелена салата си е проява на истинско кулинално невежество. За получаване на истински шедьовър е необходимо той да се залее с подходящ сос, който да придаде на мръвката онази завършеност, след която облизването на пръстите е неизбежно. А за тази цел ще ви помогнат рецептите в сайта...

Pinterest


Коментари (0)



Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
Северина коментира рецептата Баница със спанак
Марина Георгиева коментира рецептата Чийзкейк с тиква
milenka коментира рецептата Какаов кекс с ванилов крем
Alexandra Voleva се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Тиан от тиквички с яйца
Вероника Постолова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта