Дивечово месо без сос – любов без целувка

16.10.2013
0
2238

Дивечовото месо разнася аромата си още преди да поеме по пътя към тавата – стига да изберете подходящата марината.

Да се опече обаче подобен деликатес и след това да се поднесе само с картофи или зелена салата си е проява на истинско кулинално невежество. За получаване на истински шедьовър е необходимо той да се залее с подходящ сос, който да придаде на мръвката онази завършеност, след която облизването на пръстите е неизбежно. А за тази цел ще ви помогнат рецептите в сайта...

Pinterest


Коментари (0)



145 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
Vania Ilinova се регистрира в сайта.
Michaela Zografova се регистрира в сайта.
Зоя Ангелова се регистрира в сайта.
Славчо Хаджийски се регистрира в сайта.
Ивелина Кадийска се регистрира в сайта.
Михаела Найденова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта