Зареждане на видео рецептата ...

Как приготвянето на вкусна домашна супа придобива нов смисъл?

10.11.2015
0
101657

Днес продължаваме нашето пътешествие в света на добрата храна с Лора и Стоян и каним всички почитатели на здравословните, вкусни и ароматни ястия да се присъединят към нас. Заедно с незаменимите ни помощници – съдовете и уредите от семейството на Tefal, решихме да ви покажем още един безспорен талант в кухнята – иновативният блендер с опция за готвене Tefal Easy Soup.
В забързаните дни дори и ние имаме нужда от нашите „тайни оръжия“, които ни осигуряват преднина в надпреварата с времето – добро планиране и иновативни уреди, които пестят усилия и време, без да правят компромиси с качеството на работа. Затова днес ви представяме единствения по рода си в България термо-блендер Tеfal Easy soup –- изцяло нова категория продукт, с който приготвянето на вкусна  и питателна домашна супа придобива нов смисъл.

Tefal Easy soup е удобен, практичен, лесно преносим уред, тих и подходящ за всички обичащи домашно-приготвената храна. Той е верен помощник на съвременния човек и може да бъде използван от всеки, навсякъде (където има достъп до електричество) и по всяко време. Уредът има 4 автоматични програми (за крем супа – „creamed soup”, супа с парченца – „soup with pieces”, френски компот – “compote” и програма за миксиране, без затопляне – „blend”), с времетраене от 4 до 25 минути. С термо-блендера за по-малко от 30 минути в няколко лесни стъпки вече може да се сервира супа, смути, шейк, пюре или сос.

Днес Лора и Стоян ни показват многообразието от възможности, които притежава Tefal Easy soup, но вместо да се впуснат в готвенето, оставиха уреда да го направи вместо тях. Представяме ви няколко идеи на нашите чаровни водещи, които Tefal Easy soup превърна в малки кулинарни шедьоври: смути от горски плодове, есенна крем супа с карфиол, картофи и джинджифил, идеално гладко и полезно пюре от пащърнак за малчуганите и екзотичен френски компот от киви. И така за по-малко от час закуската, обядът, също гарнитурата и десертът за вечеря са готови! Остава само да „обърнем“ две-три пилешки филенца на оребрен тиган и да се поклоним за аплодисменти.

Бон Апети с Tefal!Коментари (0)

198 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: