Зареждане на видео рецептата ...

Какво означава за нас „превъзходен вкус всеки ден“?

02.12.2015
0
99035

Както ви обещахме миналия месец, заедно с Лора и Стоян, продължаваме да пътуваме в света на кулинарните шедьоври, които създаваме с грижа за вас и хората, които обичате.
За нас готвенето е страст, емоция, изкуство. А тогава, когато в кухнята си имаме незаменими помощници, всеки с уникален „талант“, приготвянето на здравословни, вкусни и ароматни ястия ни доставя още по-голямо удоволствие. Тайните оръжия, на които се доверяваме са съдовете и уредите от семейството на Tefal.
Днес ви представяме 3 серии от най-новото поколение тигани с незалепващо покритие на Tefal, с които може да усетите превъзходния вкус на всяко ястие, защото може да го приготвите почти без мазнина, благодарение на незалепващите свойства на вътрешното покритие и на уникалната технология Thermo-Spot® за контрол на температурата.
„Професионалистът” сред тиганите, предназначени за любителите кулинари е серията Tefal Talent Pro с форма „Grand Chef”. Те могат да се похвалят с ново ексклузивно покритие Titanium Excellence, което издържа до 3 пъти по-дълго*, тъй като е подсилено с титаниеви частици, като гарантира интензивна употреба в продължение на 12 години върху всякакви котлони, включително индукционни.
Изключително устойчиви на надраскване отвътре и отвън са и тиганите от сериите Pleasure и So Intensive, благодарение на вътрешното покритие Titanium Force, което издържа до 2 пъти повече**. Готвенето с тиганите Pleasure с форма „Petit Chef” също е истинско удоволствие, тъй като притежават доста здрави и удобни дръжки. А серията Tefal So Intensive с форма „Eva” е със специално дъно с меден слой, който помага на топлината да се разпредели по-добре, постигайки оптимална температура за готвене.
Освен здравината и издръжливостта на тигана, обаче има още един много важен момент в процеса на готвене, който както за нас, така и за всеки кулинар е постигането на подходяща температура. Ако тиганът е твърде студен, когато започнете да готвите, приготвянето на храната ще отнеме повече време, тя ще загуби сочността си и ще стане суха. Ако температурата е прекалено ниска, продуктите ще загубят цвета си и ще се наруши тяхната структура и текстура. Крайният резултат често е безвкусно ястие. Ако тиганът обаче е твърде горещ, може да се изгорите.
Затова чаровните водещи Лора и Стоян се доверяват на тиганите Tefal - единствените, които притежават уникалния топлинен индикатор Thermo-Spot®. Благодарение на него може да приготвите храната при точната температура и по този начин да запазите вкуса и аромата й. Вграден в незалепващото покритие на тигана, топлинният индикатор Thermo-Spot® ви показва кога тиганът е достигнал оптималните 180 градуса за перфектни кулинарни резултати.
С тиганите Tefal и уникалния топлинен индикатор Thermospot ние превръщаме всяка идея в кулинарен шедьовър, а ултра устойчивите титаниеви покрития издържат до 2 пъти по-дълго**.
Бон Апети с Tefal!

* В сравнение с покритието Tefal® TITANIUM FORCE.
** В сравнение с покритието Tefal® POWER GLIDE.Коментари (0)

Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: