Повечето пресни зелени подправки започват да губят качествата си в момента на откъсването. Добре е да ги използвате колкото се може по-бързо. Ако това не е възможно, ги потопете във вода като цветя и ги оставете за не повече от 5 дни на светло, но не и слънчево място в дома. Тогава започват необратими процеси, които водят до загуба на свойствата и аромата на подправките. Хладилникът поддържа влажна среда, което ускорява процесът на гниене и не е добър вариант за съхранение. Дори вълшебните херметически съдове от медицинска пластмаса не дават перфектни резултати. Затова режете и подправяйте веднага!
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...