Зареждане на видео рецептата ...

Преоткрийте вкуса на прясно изцедения сок

10.12.2015
0
101264

Тази есен започнахме кулинарното ни приключение в света на добрата храна с Tefal и заедно с Лора и Стоян посещаваме редица вдъхновяващи и екзотични дестинации. Дойде време и за първата ни спирка за месец декември, като днес решихме да се посветим на полезните качества на прясно изцедения сок и да ви представим още един от нашите верни помощници в кухнята, благодарение на който ще зарадвате и най-капризните членове на семейството. Заедно с чаровните водещи от „Бон Апети” и инспирирани от студените зимни месеци, решихме да ви запознаем с любимата ни сокоизтисквачка Tefal Infiny Press.

Зимата е сезонът, в който всички ние се нуждаем от повече витамини и антиоксиданти, за да се чувстваме здрави, тонизирани и енергични. Това е и причината основното действащо лице в поредното ни кулинарно приключение да бъде революционната бавнооборотна сокоизтисквачка Infiny Press от френската марка Tefal. Тя е „тайното оръжие“ в приготвянето на сокове, нектари, смутита и дори сосове от всякакви плодове и зеленчуци, подправки, тъй като е способна да извлече и последната капка сок, запазвайки ценните му хранителни качества и свежест. С нея майсторски изтисквате с до 35% повече сок, до 30% повече витамин С и до 75% повече антиоксиданти* от всеки продукт в сравнение със сокоизтисквачките тип „центрофуга”. А още по-добрата новина е, че с Tefal Infiny Press се работи лесно, правите сок от няколко продукта едновременно и е изключително тиха – може да приготвите сутрешната доза здраве на любимите си хора още докато спят.   

Вдъхновени от способностите на Tefal Infiny Press, Лора и Стоян ви съветват да започнете деня с една изключително лесна и полезна идея за фреш от цвекло и джинджифил – напитка с наситен вкус, постигнат благодарение на иновативната технология на уреда, която гарантира запазване на всички витамини и антиоксиданти в сока. Без значение дали предпочитате плодове или зеленчуци, всеки приготвен сок ще бъде истински кулинарен шедьовър.

Живейте здравословно!

Бон Апети с Tefal!

*Лабораторен тест, проведен с 1 кг грозде за сок, 1 кг портокали за витамин С и 500 г малини за антиоксиданти в сравнение със сокоизтисквачка Tefal ZN65.Коментари (0)

Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: