Зареждане на видео рецептата ...

С правилните „оръжия“ в кухнята, всяка идея се превръща в кулинарен шедьовър!

04.11.2015
0
100064

Ние в „Бон Апети“ обичаме добрата храна и всяка наша рецепта е приготвена с много желание, старание и любов. За нас тайната на доброто ястие е не само в избора и комбинацията на съставките, но и в начина на тяхното приготвяне и вниманието към всеки детайл. Стремейки се да превръщаме креативните си идеи във вкусни рецепти, ние искаме да дадем нов, интересен и различен поглед към всяко ястие.
Една от тайните на добрия кулинар са скритите „оръжия“, с които приготвя своите ястия. Те правят процеса на готвене много по-лесен и приятен, спестяват ценно време и помагат на всеки готвач да разгърне в по-голяма степен своите таланти в кухнята. Тук на помощ идва френската марка-лидер при съдовете с незалепващо покритие и малките домакински уреди Tefal и в следващите няколко месеца заедно с Лора и Стоян ще ви покажем какво прави тези уреди наши верни помощници в кухнята. Ние ги наричаме „талантливи”, защото притежават разнообразни функции и множество предимства и с тях у дома ще откриете таланта си в кухнята. Всички те имат своите уникални таланти и ще помогнат и на вас да разкриете своя потенциал.
Каним всички почитатели на здравословните, вкусни и ароматни ястия да започнат едно пътешествие в света на добрата храна с Лора и Стоян. Те ще ви покажат скритите и явни таланти на съдовете и уредите от семейството на Tefal, a в поредица от епизоди и ексклузивни видео клипове ще видите специалните ни рецепти, които бързо и лесно можете да приготвите за тези, които обичате.
Днес ви представяме първата рецепта за  актуална за сезона, балансирана и вкусна закуска, предложена от Стоян. Полезно, енергизиращо и в тон с есенното настроение „Тиквено смути“, което приготви за броени минути с пасатора Tefal Infiny force - абсолютният виртуоз в гладките текстури. С 20-те си скорости на работа и незаменима турбо функция, уредът превръща и най-твърдите парченца в безупречна хомогенна смес. Tefal Infiny force печели почитатели и с ергономичната си форма за лесна и удобна работа, а революционната технология за смесване ActivFlow™ с 4-те специални остриета го прави още по-ефективен от накълцването до пасирането на различни продукти. Неговият специален талант се крие в уникалната приставка за сосове и майонеза, с която ще изумите гостите си с най-нежните и хомогенни текстури.
И така, ето го и нашето „Тиквено смути“ и ви пожелаваме Бон Апети с Tefal!
Балансирана закуска с тиквено смути

 Коментари (0)

145 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: