Орехова торта
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2019 Подходих с резерви към рецептата, защото не съм привърженик на комбинацията тесто-плодове, но се получиха чудесни и на вкус много ми допаднаха.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2019 Вкусни
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2015 Направих палачинките, станаха доста вкусни, но не използвах масло за намазване на тигана и се нямах проблем със залепването. Също така не сложих цял черпак за палачинка, защото ставаха твърде трудни за обръщане, или просто тиганчето ми беше малко, и понамалих дозата на горските плодове, определено ще изпробвам и другите ви рецепти за амрикански палачинки !
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Супер са!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Палачинките станаха много вкусни, въпреки че не можаха да набъбнат много, но това е защото не използвах белени бадеми, а обикновени. И все пак не останаха неизядени.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...