Порция кулинарна класика за празника

26.11.2018
0
6722

 

Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания. На прага на зимата във въздуха вече се разнася сладкото ухание на празник, а небцето предвкусва любимите домашни гозби, без които празничната трапеза не би била същата...

 

Специален сезон е зимата
– от една страна сковаващият сетивата студ трудно хармонира с вътрешната ни нагласа за нещо положително и оптимистично, от друга обаче – ледените зимни вечери по естествен начин ни подканват да прекарваме повече време у дома, в приятната компания на близки и приятели и винаги с нещо вкусно на масата.

А като добавим към всичко това и дългата поредица от празнични поводи
точно в най-студените зимни дни… атмосферата става все по-уютна, настроението – все по-приповдигнато и желанието да поднесем за празника нещо по-така – все по-голямо.

Тази зима определено носи добри новини
за почитателите на родния вкус и домашно приготвената храна. На щандовете в BILLA вече е наличен богат асортимент от прясно свинско месо със 100% български произход – месните продукти се предлагат под собствената марка на BILLA „Българска ферма“ и са обозначени със специален етикет с логото на марката. Месото се произвежда изцяло в български ферми, съхранява се съгласно всички утвърдени стандарти, а контролът на качеството му се гарантира от независими експерти.

Време е за мераклийски мезета
като тази неустоимо апетитна домашна шунка, приготвена само от чисто свинско месо и внимателно подбрани подправки. Остава само да напълните чашите…

Ако пък искате да съчетаете основното и салатата
в едно запомнящо се ястие – изберете от щанда в BILLA крехки свински гърди с марка „Българска ферма“ и ги комбинирайте с домашна туршия. Усилията си заслужават до последната хапка.

Трапезата ни не би била истински празнична
без задължителната класическа комбинация от свинско с кисело зеле. Трябват ви само хубаво парче свинска плешка с марката на BILLA „Българска ферма“, кисела зелка и любими подправки. Пригответе по-голям гювеч, за да има място и за няколко наденички. Рецептата от нас, а щедрите порции и несравнимата наслада от вкусно приготвената домашна храна оставяме на вас.

За празничен вкус в още по-големи дози
– изтеглете безплатно мобилното приложение BILLA Кулинариум от App Store и Google Play. Открийте вашата рецепта сред богатото разнообразие от идеи за изкусителни месни специалитети.

Pinterest


Коментари (0)



256 ДУШИ ОНЛАЙН
Виждан Ахмед коментира рецептата Салата Капрезе
Krasimira Andonova коментира рецептата Реване с портокали
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта