Порция кулинарна класика за празника

26.11.2018
0
33965

 

Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания. На прага на зимата във въздуха вече се разнася сладкото ухание на празник, а небцето предвкусва любимите домашни гозби, без които празничната трапеза не би била същата...

 

Специален сезон е зимата
– от една страна сковаващият сетивата студ трудно хармонира с вътрешната ни нагласа за нещо положително и оптимистично, от друга обаче – ледените зимни вечери по естествен начин ни подканват да прекарваме повече време у дома, в приятната компания на близки и приятели и винаги с нещо вкусно на масата.

А като добавим към всичко това и дългата поредица от празнични поводи
точно в най-студените зимни дни… атмосферата става все по-уютна, настроението – все по-приповдигнато и желанието да поднесем за празника нещо по-така – все по-голямо.

Тази зима определено носи добри новини
за почитателите на родния вкус и домашно приготвената храна. На щандовете в BILLA вече е наличен богат асортимент от прясно свинско месо със 100% български произход – месните продукти се предлагат под собствената марка на BILLA „Българска ферма“ и са обозначени със специален етикет с логото на марката. Месото се произвежда изцяло в български ферми, съхранява се съгласно всички утвърдени стандарти, а контролът на качеството му се гарантира от независими експерти.

Време е за мераклийски мезета
като тази неустоимо апетитна домашна шунка, приготвена само от чисто свинско месо и внимателно подбрани подправки. Остава само да напълните чашите…

Ако пък искате да съчетаете основното и салатата
в едно запомнящо се ястие – изберете от щанда в BILLA крехки свински гърди с марка „Българска ферма“ и ги комбинирайте с домашна туршия. Усилията си заслужават до последната хапка.

Трапезата ни не би била истински празнична
без задължителната класическа комбинация от свинско с кисело зеле. Трябват ви само хубаво парче свинска плешка с марката на BILLA „Българска ферма“, кисела зелка и любими подправки. Пригответе по-голям гювеч, за да има място и за няколко наденички. Рецептата от нас, а щедрите порции и несравнимата наслада от вкусно приготвената домашна храна оставяме на вас.

За празничен вкус в още по-големи дози
– изтеглете безплатно мобилното приложение BILLA Кулинариум от App Store и Google Play. Открийте вашата рецепта сред богатото разнообразие от идеи за изкусителни месни специалитети.Коментари (0)

Lora Terziyska-Kiryakova се регистрира в сайта.
Лозинка Иванова се регистрира в сайта.
Lora Terziyska-Kiryakova се регистрира в сайта.
Mihaela Ivanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: