Лесна торта с шипков мармалад
Нашите кулинари






| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2014 Страхотен крем! Винаги съм го харесвала :)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2014 Чудесен резултат!Приготвих ги в индивидуални чаши,много е ефектно!
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 При тази рецепта е важно да се знае,че жълтата смес трябва да е охладена много добре преди да се смеси с белтъчния крем,защото иначе рискувате крема да се пресече.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...