Торта „Пиня Колада”
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2016 Правим за пореден път , увеличихме захарта и добавихме канела , ром и шоколад за готвене . Ако искате да станат меки ги правете със свинска мас :)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2015 Страхотни !
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 да
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2015 Ммм...станаха невероятни курабийки! Много вкусни и ароматни...прибавих им и малко шоколад, станаха уникални :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 Аз ги направих в книжни шолички,а на някои сложих и парченце орех.Много вкусни станаха.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...