Крем карамел
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2014 В случая снимката ми не е подходяща.Снимката на пая е много малка и не мога да я кача.Иначе белия крем го правя,като разбия яйца,брашно и прясно мляко.Отделно затоплям мляко на котлона с ванилия.Постепенно смесвам двете течности да изравнят температурата и ги връщам на котлона до сгъстяване.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2014 Предполагам, че това, което е описано е за кафявия крем, а белия как се получава?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...