Шоколадов пай

Дата: 28.05.2014
Източник: Кремена
ТИТЛА: Експериментатор
Шоколадов пай
 
Необходими продукти:
1 готова кора за пай
4 с. л. какао
1 1/2 ч. ч. захар
2 яйца
30 г масло
180 мл кондензирано мляко
 

Начин на приготвяне:
1
В купа смесваме какаото и захарта. Прибавяме останалите съставки, като маслото трябва да е разтопено.
2
Изливаме плънката в кората за пай. Запича се в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 50 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.05.2014
В случая снимката ми не е подходяща.Снимката на пая е много малка и не мога да я кача.Иначе белия крем го правя,като разбия яйца,брашно и прясно мляко.Отделно затоплям мляко на котлона с ванилия.Постепенно смесвам двете течности да изравнят температурата и ги връщам на котлона до сгъстяване.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.05.2014
Предполагам, че това, което е описано е за кафявия крем, а белия как се получава?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта