Шоколадов пай
Лора и Стоян
![]() |
3 банана 2 ч. ч. овесени ядки 1 ч. ч. фурми 5 с. л. олио 1 ванилия |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2016 :-)
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2015 Здравейте! Рецептата ми звучи чудесно, като изключим 5-те лъжици олио. С какво бихте ме посъветвали да ги заместя?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...