Запечено сирене „Камамбер“

Дата: 10.10.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Запечено сирене „Камамбер“Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва.
2
Запечено сирене „Камамбер“ 2В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката.
3
Запечено сирене „Камамбер“ 3Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Запечено сирене „Камамбер“ 4Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто.
5
Запечено сирене „Камамбер“ 5Изважда се и и се натрива с чесън.
6
Запечено сирене „Камамбер“ 6Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

13.10.2019
Много често камембера го продават в дървени кутийки. Много удобно е да го запечеш направо в долната половина на кутийката, без фолио
2.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2018
Бързо и вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2018
интересно, като изключим увиването във фолио.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
Toni Toni се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта