Запечено сирене „Камамбер“

Дата: 13.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Запечено сирене „Камамбер“Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва.
2
Запечено сирене „Камамбер“ 2В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката.
3
Запечено сирене „Камамбер“ 3Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Запечено сирене „Камамбер“ 4Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто.
5
Запечено сирене „Камамбер“ 5Изважда се и и се натрива с чесън.
6
Запечено сирене „Камамбер“ 6Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2018
интересно, като изключим увиването във фолио.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елена Финджикова се регистрира в сайта.
Stella Katsarova коментира рецептата Обърнат кейк с цитруси
Емо се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта