Запечено сирене „Камамбер“

Страхотно мезе към чаша хубаво вино
Източник: Бон Апети
Дата: 08.03.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Запечено сирене „Камамбер“
Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва.
2
Запечено сирене „Камамбер“ 2
В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката.
3
Запечено сирене „Камамбер“ 3
Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Запечено сирене „Камамбер“ 4
Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто.
5
Запечено сирене „Камамбер“ 5
Изважда се и и се натрива с чесън.
6
Запечено сирене „Камамбер“ 6
Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2020
Вкусно се получи и е лесно за изпълнение.
3.
Изпрати
лично съобщение

13.10.2019
Много често камембера го продават в дървени кутийки. Много удобно е да го запечеш направо в долната половина на кутийката, без фолио
2.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2018
Бързо и вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2018
интересно, като изключим увиването във фолио.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



149 ДУШИ ОНЛАЙН
Павлета Андреева се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: