Ruslan Dimov

Потребител от 04.07.2018
Ruslan Dimov
Име: Ruslan Dimov
ТИТЛА: Чирак
110 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
29.08.2018
Запържвате лука,премествате в тенджера.След това пържим пипера и чесъна - при лука. Месото се пържи с много малко олио. Даже може само да полееете месото с олио, разбърквате да стане филм и пържите на сух тиган. Важно е парченцата месо да не са залепени едно до друго.Използвайте щипки да ги обръщате. Като се запечата месото го преместете в при зеленчуците.Солим със сванска сол или с обикновена,черен пипер. Включваме тенджерата на тих огън и добавяме доматения сок с подправките(може и вместо това бяло вино). Задушаваме под капак,когато е готово изключваме котлона и добавяме пресните подправки и пресни домати. Аз използвах чери домати . Доматите трябва само да се стоплят, съвсем малко е термичната обработка. По принцип яденето е люто и при задушаването се добавя люта чушка
2
29.08.2018
Започва да ми писва. Всяка рецепта,която качвам е преиначена
3
23.08.2018
под рецепта Пиле Табакà
Рецептата е леко окастрена.Това не оригиналната рецепта,а най-вкусното което ми се е получило от всички варианти.Готви се в специален тиган с преса.Аз използвам тенджера с гореща вода да притиска.За пиле 1200 трябва да пържите около 22мин от едната стана.Половината лимонов сок е за маринатата,а другата половина е за заливката в края на готвенето.Може да сложите пресни подправки още в маринатата,но чесънът и червения пипер са за накрая.От вътрешната страна на пилето може да натъркате със сванска сол.Много върви и с пресен кориандър
4
23.08.2018
под рецепта Сванска сол
Държи се в плътно затварящ се буркан, защото е леко влажна от чесъна
5
23.08.2018
под рецепта Сванска сол
Не точно това качих като рецепта кориандър 2 с л прясно смлян червен пипер 1 с л кимион (карви) 0,5 с л чесън 120 - 130 гр сминдух (фенугрек,пажитник) 1 с л семена копър 1 с л шафран 1 равна с л морска сол 160 гр Използва се много в грузинската кухня. Печено,пържено месо,картофи на фурна стават страхотни
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
4
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта