Ruslan Dimov

Потребител от 04.07.2018
Ruslan Dimov
Име: Ruslan Dimov
ТИТЛА: Чирак
283 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
05.05.2019
под рецепта Баница
Благодаря за рецептата!!
Булгурът се получи чудесен. С плешката направих грешка, покрих я с алуминиево фолио с идеята накрая да я запека,но не ми хареса резултатът - няма коричка
3
14.02.2019
Рецептата е чудесна. Добавих повече лук и малко мащерка към салвията, но пащърнакът придава невероятен вкус. Препоръчвам на всички
4
29.08.2018
Запържвате лука,премествате в тенджера.След това пържим пипера и чесъна - при лука. Месото се пържи с много малко олио. Даже може само да полееете месото с олио, разбърквате да стане филм и пържите на сух тиган. Важно е парченцата месо да не са залепени едно до друго.Използвайте щипки да ги обръщате. Като се запечата месото го преместете в при зеленчуците.Солим със сванска сол или с обикновена,черен пипер. Включваме тенджерата на тих огън и добавяме доматения сок с подправките(може и вместо това бяло вино). Задушаваме под капак,когато е готово изключваме котлона и добавяме пресните подправки и пресни домати. Аз използвах чери домати . Доматите трябва само да се стоплят, съвсем малко е термичната обработка. По принцип яденето е люто и при задушаването се добавя люта чушка
5
29.08.2018
Започва да ми писва. Всяка рецепта,която качвам е преиначена
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
9
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Penka Jeleva се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Чили кон карне
Stefka Puhaleva се регистрира в сайта.
Milena Georgieva коментира рецептата Какаов "Детски спомен"
Рози коментира рецептата Млечна баница с юфка
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта