Агнешко със зелени маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2020 Агнешкото ми се получи малко безсолно, но със сосът и гарнитурата се допълни страхотно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2019 Булгурът се получи чудесен. С плешката направих грешка, покрих я с алуминиево фолио с идеята накрая да я запека,но не ми хареса резултатът - няма коричка
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...