Руло от кайма с бекон и топено сирене
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 Това е просто импровизация на тема паеля(въпреки,че липсват морски дарове). Вярно е, че шафранът има специфичен аромат,но според мен тук използването на куркума е за да се постигне жълтия цвят, който два шафранът.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 е не!!
това няма нищо общо с паея!
дори името.
липсват ключови продукти като шафран, не се ползва жасминов ориз ами кръглозърнест \"бомба\". и куркума...изобщо няма какво да търси в това ястие!
иначе сигурно е вкусно...
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Стана много вкусно :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2015 :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2015 Приготвих я като добавих миди и калмари и заместих куркумата с шафран на прах и стана невероятно вкусна :) за чудесната рецепта!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...