Китайска мусака

Дата: 31.03.2015
Източник: НАДЯ ПЕТКОВА
ТИТЛА: Помощник готвач
Китайска мусакаКитайска мусака
 
Необходими продукти:
1 глава лук
2 моркова
1 ч. ч. ориз
5 ч. ч. вода
500 г кайма
2 домата (или 1 ч. ч. домати от консерва)
1 с. л. сол
червен и черен пипер на вкус
олио за запържване
за заливката:
2 яйца
200 г кисело мляко
1 щипка сол
1 к. л. сода за хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Запържваме лука и морковите в олиото.
2
Добавяме каймата, а след това ориза и водата. Когато заври, слагаме и всички подправки.
3
Щом течността изври, прехвърляме сместа в подходяща тавичка и изсипваме отгоре заливката.
4
Пече се само на горен реотан, докато заливката стане златиста.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


477 ДУШИ ОНЛАЙН
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
Pavlinka Boneva се регистрира в сайта.
Милена Колева се регистрира в сайта.
Veselina Nqgolova се регистрира в сайта.
Дарина коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта