Бохча

Източник: НАДЯ ПЕТКОВА
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 31.03.2015
Бохча
Бохча
Бохча
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
200 г гъби
50 мл бяло вино (или розе)
50 г топено сирене
5-6 кисели краставички
200 г заквасена сметана
100 г кашкавал
1 селски хляб
сол, кимион, черен пипер, къри и риган на вкус
олио


Начин на приготвяне:
1
Сипете малко олио в дълбок тиган и когато се сгорещи, сложете пилешкото месо и гъбите. Задушете ги за кратко и добавете виното, киселите краставички и топеното сирене.
2
Когато виното се изпари, добавете сметаната и гответе на бавен огън, докато се сгъсти. Накрая добавете подправките.
3
Махнете част от горната кора на хляба и го издълбайте. Напълнете го с плънката. Сложете кашкавала и още топено сирене и запечете за около 10 минути във фурната на горен реотан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: