Бохча

Дата: 31.03.2015
Източник: НАДЯ ПЕТКОВА
ТИТЛА: Помощник готвач
БохчаБохчаБохча
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
200 г гъби
50 мл бяло вино (или розе)
50 г топено сирене
5-6 кисели краставички
200 г заквасена сметана
100 г кашкавал
1 селски хляб
сол, кимион, черен пипер, къри и риган на вкус
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Сипете малко олио в дълбок тиган и когато се сгорещи, сложете пилешкото месо и гъбите. Задушете ги за кратко и добавете виното, киселите краставички и топеното сирене.
2
Когато виното се изпари, добавете сметаната и гответе на бавен огън, докато се сгъсти. Накрая добавете подправките.
3
Махнете част от горната кора на хляба и го издълбайте. Напълнете го с плънката. Сложете кашкавала и още топено сирене и запечете за около 10 минути във фурната на горен реотан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


297 ДУШИ ОНЛАЙН
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта