Люта разядка

Дата: 26.03.2018
Източник: Bilqna Vladimirova Vladova
ТИТЛА: Хоби готвач
Люта разядка
 
Необходими продукти:
1 кг люти чушки (бяла шипка,
джулюнска шипка и рибки)
3-4 моркова
5-6 скилидки чесън
1 к. л. сол
1 ч. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Морковите се почистват и се настъргват в дълбок съд с капак.


2
Лютите чушки се измиват и се подсушават добре. Пекат се на силно загрята скара, след което се слагат в съда при морковите и се затварят с капака, за да се задушат.


3
Солта и захарта се размиват в оцета и чушките се заливат с получената смес.


4
Разбъркват се и отново се слага капакът. Престояват в хладилник минимум час.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Tsonka Todorova се регистрира в сайта.
Elena Dimitrova се регистрира в сайта.
ГЕРГАНА ТОДОРОВА се регистрира в сайта.
Марина Стефанова се регистрира в сайта.
Георги Фетвов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта