Бананов сладолед
Нашите кулинари





| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.11.2025 Добавка към предния ми коментар.
За да попие хубаво сиропа трябва да залеете пая докато е горещ.
|
| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.11.2025 Стараейки се да намаля захарта в рецептите, които правя мога да предложа следните заместители.
Вместо круши използвам ананас от консерва, и вместо сироп от захар (карамел) използвам сиропа от консервата. Десерта става много лек и приятен.
Следвайки основата (тестото), можете да експериментирате с различни консервирани плодове и да заливате с тяхния сироп. До тук моя опит показва, че с ананас става най-леко.
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2019 Само не разбрах как се очаква карамела да попие, след като се незабавно се стегна в/у сладкиша? Препоръчвам на всички тази стъпка да бъде пропусната.
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2019 И аз добавих малко ванилия и канела към сместа.
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2016 Много е вкусен! И вярно на следващия ден е още по- хубав :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...