Свински пържоли с пачи крак

Домашно приготвено ястие с горски аромат
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 06.07.2017
Свински пържоли с пачи крак
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо
300 г гъби пачи крак
3 моркова
1 голяма глава лук
50 г краве масло
олио за пържене
брашно за овалване
сол и червен пипер на вкус
вода


Начин на приготвяне:
1
От месото подгответе пържоли. Всяка пържола оваляйте в брашно и изпържете до полуготовност.


2
Измийте гъбите и ги начупете на парчета с ръце. По-дребните могат да останат цели.


3
Подредете пържолите в тава за печене. Върху тях нарежете на тънки кръгчета морковите или ги настържете (по желание), а лука нарежете на ситно. Добавете и гъбите.


4
Поръсете с подправките. Ястието поема повече червен пипер. Накрая добавете маслото и долейте с вода.


5
Покрийте тавата с фолио и печете до готовност в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


tina999 се регистрира в сайта.
k.machikova@gmail.com се регистрира в сайта.
kremena коментира рецептата Есенно минестроне
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: