Vasil Biserka Stoyanovi

Потребител от 29.12.2015
Vasil Biserka Stoyanovi
Име: Vasil Biserka Stoyanovi
ТИТЛА: Чирак
0 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
29.12.2016
Бихте ли споделили какъв вид свинско и пилешко месо са най-подходящи?!? Пилешкото от бяло месо или бут, свинското - врат, плешка или бут?!? И пак да попитам горе долу колко време и на какви градуси се пече, че няма как да се види кога е завряла, както пише в рецептата.
2
29.12.2015
И как да разбера кога е завряла, като капака е затворен с брашно и няма как да се види?!?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта