Vasil Biserka Stoyanovi

Потребител от 29.12.2015
Vasil Biserka Stoyanovi
Име: Vasil Biserka Stoyanovi
ТИТЛА: Чирак
0 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
29.12.2016
Бихте ли споделили какъв вид свинско и пилешко месо са най-подходящи?!? Пилешкото от бяло месо или бут, свинското - врат, плешка или бут?!? И пак да попитам горе долу колко време и на какви градуси се пече, че няма как да се види кога е завряла, както пише в рецептата.
2
29.12.2015
И как да разбера кога е завряла, като капака е затворен с брашно и няма как да се види?!?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта