Ябълки със сирене и ядки
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2021 Здравейте, Деница! Меласата дава цвят и вкус, затова няма как да се замени. Ако не искате да я използвате, но запазите вкуса на блатовете, вместо бяла захар, сложете кафява захар мусковадо. Поздрави от нас и успех!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2021 Може ли меласата да се замени с нещо друго?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2017 Беше невероятно вкусна, но глазурата ми се пресече и се наложи да сложа отгоре сметана и поръсих с ядките.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2017 Много добре се получи!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2017 Много вкусна торта.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...