Шкембе по лионски
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Препоръчвам свински врат и червеното пилешко месо (бутчетата например), но и други части да сложите - няма да сбъркате.
Не се \"гледа\" в смисъл да отваряте капака - просто започва да се вижда пара, която подобно на тенджера под налягане излиза интензивно.
Впрочем на два пъти вече ядох приготвена в тенджера под налягане - и така става...
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Бихте ли споделили какъв вид свинско и пилешко месо са най-подходящи?!? Пилешкото от бяло месо или бут, свинското - врат, плешка или бут?!? И пак да попитам горе долу колко време и на какви градуси се пече, че няма как да се види кога е завряла, както пише в рецептата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 25.12.2016 Много вкусна става, но аз си мариновам преди това месото и след това го запечатвам на тиган. Сол и вода не слагам, защото смятам, че няма нужда.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2016 И сол не се слага!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2016 Не слагаме пушени продукти. Традиционната капама не е с пушени продукти.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...