Рибарски пай
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2015 Вкусно! Използвах клечки за зъби за да ги стегна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Има рецепта на Йоланта Делибозова, която аз обожавам (и рецептата, и готвача), където филетата се заливат със сос бешамел и се пекат. Предполагам, че ще се хареса много на тези, които обичат по-сочното месо. :))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Стана вкусно и крехко!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Изглежда вкусно, лесно и бързо. Ще имам гости и ще го направя.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...