Даниел Банчев

Потребител от 16.11.2013
Даниел Банчев
Име: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
7278 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Семеен и обичащ хумора.
Коментари
1
20.02.2017
Препоръчвам свински врат и червеното пилешко месо (бутчетата например), но и други части да сложите - няма да сбъркате. Не се \"гледа\" в смисъл да отваряте капака - просто започва да се вижда пара, която подобно на тенджера под налягане излиза интензивно. Впрочем на два пъти вече ядох приготвена в тенджера под налягане - и така става...
2
12.06.2016
Ориза има над 8000 разновидности. Вида на ориза и съдържанието на нишесте в него определят колко време е необходимо за да се свари и колко ще се сгъсти сутляша. От 5 до 45 минути се варят различните видове. За това четете упътването на производителя.
3
19.05.2016
под рецепта Пържени кюфтета
С пържени картофи ме връща в детството...
4
11.05.2016
под рецепта Шницели по милански
Ако го изпържите като Виенския в много мазнина (по точно мас), ще стане много хрупкав.
5
06.05.2016
под рецепта Агнешка дроб-сарма
Класика!
за 119 рецепти
Моите Рецепти:
127
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Михаела коментира рецептата Ризото с праз и наденички
Михаела коментира рецептата Ризото с праз и наденички
Кремена коментира рецептата Тавче гравче
Даниела се регистрира в сайта.
мариела публикува рецептата Бързи пилешки пържоли
мариела публикува рецептата Кростата капучино
мариела публикува рецептата Картофено руло с кайма
мариела публикува рецептата Козунак
Светла Тодорова публикува рецептата Ябълков пай
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта