Даниел Банчев

Потребител от 16.11.2013
Даниел Банчев
Име: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
7319 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Семеен и обичащ хумора.
Коментари
1
11.03.2017
Още веднъж се убеждавам, че всеки има различен вкус - на мен ми идва в повече анасоновият аромат...
2
20.02.2017
Препоръчвам свински врат и червеното пилешко месо (бутчетата например), но и други части да сложите - няма да сбъркате. Не се \"гледа\" в смисъл да отваряте капака - просто започва да се вижда пара, която подобно на тенджера под налягане излиза интензивно. Впрочем на два пъти вече ядох приготвена в тенджера под налягане - и така става...
3
12.06.2016
Ориза има над 8000 разновидности. Вида на ориза и съдържанието на нишесте в него определят колко време е необходимо за да се свари и колко ще се сгъсти сутляша. От 5 до 45 минути се варят различните видове. За това четете упътването на производителя.
4
19.05.2016
под рецепта Пържени кюфтета
С пържени картофи ме връща в детството...
5
11.05.2016
под рецепта Шницели по милански
Ако го изпържите като Виенския в много мазнина (по точно мас), ще стане много хрупкав.
за 119 рецепти
Моите Рецепти:
128
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



366 ДУШИ ОНЛАЙН
Diana Gorcheva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Запеканка „Юм-Кааш“
Mili Georgieva се регистрира в сайта.
Зорница Тодорова се регистрира в сайта.
Ася Вълчева коментира рецептата Бананови палачинки
Росица Иванова се регистрира в сайта.
Йонка Анастасова се регистрира в сайта.
Росица Минчева се регистрира в сайта.
Celyan Celyan се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Шведски гратен със сьомга
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта