Еклерова торта
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2019 Здравейте, Цветомира! Може, но според нас, след изпичане ментата ще изгуби свежестта си. Или пропуснете розмарина, или опитайте с прясна мащерка. Иначе - чудесно ще се получи и с кардамон или канела.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2019 Здравейте, дали мога да заменя розмаринът в тестото, с мента?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2019 Направих сладкиша още веднъж, този път с праскови. Стана много вкусен, но докато го сервирах, блатът се натроши. Каква може да е причината?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2018 Сервирах със сладолед, чийто вкус се съчетава отлично с този на тарта.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2018 Много вкусен сладкиш. Ще повторим приготвянето и изяждането му. ;-)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...