Бретонски десерт
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2019 Тортата е много вкусна , много сладка и в интерес на истината не е никак трудна за направа. Аз замених захарния сироп за блатовете с изстискан сок от мандарини и направих малко повече от глазурата, за да измажа тортата и от горе. Използвах карамелизирани кондензирано мляко и не добавих никаква захар в глазурата. Стана много сладко и така. Със сигурност ще остане в списъка със много сполучливи десерти. Благодаря за рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много хубава стана :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може ли да не използвам пръстен, понеже нямам.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...