Ризото с гъби и бекон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2014 Добавихме гъбки!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2014 Сготвихме го и беше много вкусно,за съжаление само шкембето стана нчкакво чершено , а не бяло-златисто.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...