Шкембе по лионски

Дата: 03.01.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1,5 кг сварено шкембе
50 г патешка мас
3 глави лук
2 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
100 мл бяло вино
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шкембе по лионскиЛукът се нарязва на жулиен и се запържва до карамелизиране в маста. Прибавя се и наситненият чесън.
2
Шкембе по лионски 2Шкембето се нарязва на жулиен и се запържва леко с лука и чесъна. След това се сипва виното и се овкусява със сол и черен пипер.
3
Шкембе по лионски 3Прибавя се и наситненият магданоз, разбърква се и се оставя само да кипне. Пече се във фурна на 160 градуса за 1 час.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

03.01.2014
Добавихме гъбки!
1.
Изпрати
лично съобщение

03.01.2014
Сготвихме го и беше много вкусно,за съжаление само шкембето стана нчкакво чершено , а не бяло-златисто.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта