Терин от пушена сьомга
Лора и Стоян
за котлетите: 1 цяло парче свинско, котлетна част (около 1,5 кг) 1 глава лук 50 мл зехтин 1 ч. л. цвят от сол 1/2 ч. л. пипер меланж | за гарнитурата: 3 картофа (500 г) 1,2 кг кисело зеле 1 глава лук 400 г заквасена сметана 2 с. л. дижонска горчица 1 ч. л. ким пипер меланж на вкус 200 г сирене „Чедър“ | за билковата смес: 1/2 връзка див лук 1/2 връзка магданоз 1 стрък розмарин 170 г крем сирене 1 скилидка чесън |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2013 ПРЕКРАСЕН ВКУС ОПИТАЙТЕ ЩЕ ВИ ХАХЕСА
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...