Гъби с печени чушки и лук
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2020 Много вкусно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2018 Сготвих го без бекона и пак стана страхотно. :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2015 Направих го с пресни гъби кладница, пресен лук и заквасена сметана.
Стана божествено!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2014 Вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2014 Приготвих ризото по тази рецепта и се получи чудесно. Сложих и пресни гъбки (просто ми се намираха в хладилника). Според съпруга ми беконът може да е и повече, така че следващия път възнамерявам да увелича количеството на 200 грама (може би за сметка на гъбите).
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...