Гювече със свинско и гъби

Дата: 31.12.2013
Източник: Теодора
ТИТЛА: Помощник готвач
Гювече със свинско и гъби
 
Необходими продукти:
900 г месо от свинска плешка
600 г гъби
2 моркова
2 глави лук
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете месото на малки пържолки, овкусете със сол и черен пипер. Запържете ги от двете страни до зачервяване.
2
В гювече наредете ред пържоли, ред гъби (нарязани на едро), ред месо, една глава лук, морковите, ред месо, гъби, другата глава лук, месо и така до изчерпване на количеството.
3
Когато подредите всички продукти, захлупете с капака- За да запушите дупките и да не влиза въздух направете малко тесто и обвийте капака хубаво. Печете 1 час на 250 градуса
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2015
Ще се пробва още утре :).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


260 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта