Пълнени картофи

Дата: 21.12.2013
ТИТЛА: Експериментатор
Пълнени картофи
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
1 малка глава червен лук
150-200 мл доматен сок
100 г царевица
100 г грах
11/2 кренвирш
50 мл олио
100 г кашкавал
1 пресен пипер
сол
черен пипер
чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се измиват и се варят до готовност заедно с кората. Разполовяват се по дължина и се издълбават.
2
В тиган се сгорещява олиото и към него се добавят наситените пипер, лук и кренвирш, грахът, царевицата и подправките и се запържват заедно с доматения сок.
3
Готовата плънка се разпределя във вече издълбаните картофи. Запичат се във фурна на 200 градуса. Малко преди да са готови, върху картофите се разпределя настърганият кашкавал и отново се връща във фурната до получаването на коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

25.10.2014
страхотни
6.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2014
супер е!
5.
Изпрати
лично съобщение

06.02.2014
бързо и лесно
4.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
Получава се нещо изключително вкусно и ефектно. Идеално предястие за гости и не само :)
3.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
Невероятно вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта