Паниран боб

Дата: 05.01.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Паниран боб
 
Необходими продукти:
200 гр сварен боб
2 бр яйца
40 гр царевично брашно
10 гр панагюрска шарена сол
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Изплакнете боба и го отцедете. Оваляйте го в шарената сол, после в яйцето, после в брашното. Пържете в сгорещено олио. Пускайте зърната едно по едно, ако не искате да се слепят. Подправките за панировката можете да си ги изберете и сами – експериментирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


273 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта