Фритата „Гръцка салата”
Лора и Стоян
36 оризови кори 1 стрък праз 1 червена люта чушка 2 скилидки чесън 30 г пресен джинджифил 2 средно големи моркова 200 г бяло зеле 200 г червено зеле 1/2 ряпа дайкон 100 г соеви кълнове 50 мл олио 2 с. л. тъмен соев сос сол и черен пипер на вкус | за пържене: 100 г брашно 1 с. л. царевично нишесте олио за маслена баня | за соса: 2 с. л. сусамово олио 2 с. л. балсамов оцет 6 с. л. соев сос |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...