Зимни азиатски рулца
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 страхотна
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Както обикновено, направих и промени в плънката. Добавих шунка и кашкавалче и стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2014 Стана вкусно, но отне страшно много време - почти 3 часа и много изцапана посуда. Не съм сигурна, че отново ще се заема да я правя.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Аз също съм правила досега солена торта с класически палачинки. Тази рецепта е по-различна и на мен и семейството ми ни допадна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Рецептата ми харесва. Макар че аз от години правя солена палачинкова торта с класически палачинки и пълнеж от: пастет с кисели краставички, майонеза с грах, лютеница с шунка или малотраен колбас (редувам ги), отгоре поръсвам щедро с настърган кашкавал и - Воала!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...