Гъби с печени чушки и лук
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2014 Вчера успях да приготвя зимната риболита ,съпка по стъпка както я приготвихте вие .Стана много вкусна ,съпруга ми беше очарован от вкуса както и аз ,не е като традиционното кисело зеле с боб .Със сигурност ще я приготвя отново.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2014 Бобът къкри в момента.... мммммммм, нямам търпение да се равихря! Ще споделя крайния разултат :) Рецептата ме амбицира много.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...