Лозови сарми с булгур и леща
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Редовния номер - зъботрошачки :) Започвам да си мисля, че фурната ми не желае да пече крекери... Или просто те се очаква, след като са крекери, да трошат зъби. Поне още нищо не съм счупила! :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...