Гарнитура за месо с броколи и карфиол
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2014 Получи се перфектно... Но нямаше как да не добавя и нещичко и от мен - в този случай беше стрък пресен розмарин във врящия ориз. Мислех че ще си отива с кориандъра и портокаловата кора. Вероятно можеше и без него, но с него беше перфектно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Интересно и много вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Страхотно
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...