Гранита с праскови и малини
Лора и Стоян
300 г брашно (+ за поръсване) 200 г боровинки 180 г светла кафява захар 80 г орехи 50 г овесени ядки 10 г бурбонска ванилова захар 10 г бакпулвер 200 мл прясно мляко 120 мл олио (+ за намазване) 1/2 ч. л. канела 2 яйца |
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2020 Стана много вкусен и ароматен!
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2018 Да, Даника, може.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2018 Прясното мляко може ли да се замени с кисело?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2018 Много хубав кекс, ще се изяде за отрицателно време :)
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2017 Моя кекс!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...